Menu Sluiten

Afwatering Parkeergarages

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

ACO. creating the future of drainage

Afwateringsoplossingen voor een efficiënt waterbeheer

Als expert in afwatering en waterbeheer hebben we oplossingen op maat voor een breed scala aan projecttypes. Plan je een hotel, een kantoorruimte of een tankstation? Dan tonen we je graag welke producten we voor elke toepassing hebben. Vanaf de eerste stappen tot en met de afronding van het project fungeren we als een betrouwbare partner waarop je kan rekenen. Al onze hypermoderne sites produceren hoogkwalitatieve, marktgerichte en gebruiksvriendelijke producten.

Ben je een particulier?

Elk detail is belangrijk. Of het nu gaat over afvoergoten, afvoerputjes of tegeldeksels, ze bepalen mee hoe mooi jouw tuin, terras of douche er uitziet. Design, discretie, drempelluw woongenot en milieu zijn de ingrediënten. Ontdek onze producten

Ben je een bouwprofessional?

Als expert in afwatering en waterbeheer heeft ACO oplossingen op maat voor een breed scala aan projecttypes. Plant u een hotel, een kantoorruimte of een tankstation? Dan tonen we je graag welke producten we voor elke toepassing hebben. Naar toepassingen

Onze verkooppunten staan klaar voor jou

De ACO producten kan je in jouw buurt terugvinden bij de betere handelaar in bouwmaterialen of sanitaire artikelen. Zij hebben vaak onze producten in voorraad en indien dit niet het geval is dan zorgen we voor een snelle levering naar het verkooppunt van je keuze. Vul op deze pagina je postcode in, kies de gewenste straal en het gewenste productgamma en je krijgt een overzicht van alle verkooppunten in je buurt.

00236700023670

More info

tags: Afscheiders – Afscheidingstechnieken – Afvoergoten – Afvoergoten Gietijzer – Afwateringsystemen – 

Wenst u meer info over afwatering parkeergarages kijk dan vlug op https://www.aco.be | Afwatering Parkeergarages

Waterbeheer | Douche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afwatering parkeergarages

browser niet ondersteund je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals microsoft edge google chrome of firefox voor de beste websiteervaring. Nl fr franais er deed zich een fout voor bij het inloggen. Vermoedelijk heb je jouw gebruikersnaam of paswoord verkeerd ingevuld. Zorg ervoor dat je ze precies invoert zoals ze zijn inclusief hoofdletters en kleine letters afwatering parkeergarages gevraagd Een andere mogelijkheid is dat cookies uitgeschakeld zijn in de instellingen van je browser. Gebruikersnaam wachtwoord wachtwoord vergeten blijf ingelogd toepassingen privwoningen tuinterrasinloopdoucheopritgarage horeca grootkeukenssanitaire ruimtesbuitenaanlegondergrondse parkings en platte dakenbuitenparkings industrie productieruimteslaad en loszonesondergrondse parkings en platte dakenbuitenparkingsafbraak en recycling kantoren en gebouwen grootkeukenssanitaire ruimtesbuitenaanlegondergrondse parkings en platte dakenbuitenparkings logistiek en transport laaden loszonestankeilandenondergrondse parkings en platte dakenbuitenparking.

skip to main content fr nl en onthaal diensten waarden medewerkers contact menu onthaal diensten waarden medewerkers contact grondverzet waterinfiltratie bodemonderzoek risicoevaluatie bodemsaneringsprojecten en begeleiding grondverzet en waterinfiltratie grondverzet waterinfiltratie naast risicoevaluaties en bodemsaneringswerken begeleidt universoil haar opdrachtgevers bij grondverzet of infiltratiewerken. Grondverzet tijdens de aanleg van ondergrondse parkeergarages kelders funderingen zwembaden en andere moet de kwaliteit van de uitgegraven gronden worden gevalueerd. Zo kunnen de beste recyclage en afzetmogelijkheden voor de uitgegraven gronden worden bepaald. Indien nuttig stuurt universoil de grondverzetwerken aan in overleg met de grondwerker. Daarmee worden de afvoerkosten verder verlaagd en dus geoptimaliseerd. Een nauwkeurige voorafgaande grondige evaluatie levert tijdswinst op en verlaagt aanzienlijk het risico op onverwachte kosten tijdens de werken. Waterinfiltratie bij de realisatie van nieuwe projecten gaat stee.

Toelichting over Afwatering parkeergarages

current home current franais current nederlands current engels current stora drain current stora fonte current catalogi current bsi groep current contact current afvoergeulen in polypropyleen en in polyesterbeton stora light a lichte geulen zonder ingebouwde helling bedoeld om rond de woning gelegd te worden. Catalogus stora ellipse b c de storaellipse geulen zijn geschikt voor regenwaterafvoer rond de woning voor de garage en op parking . Ze bestaan in de breedtes en . Catalogus stora home a het storahome gamma is een afvoersysteem voor voetgangerszones en rond privwoningen dat gebruiksgemak en modern voorkomen verenigt. Catalogus stora self a b geulen van polymeerbeton voor de afvoer van regenwater rond huizen voor de opritten van garages rond terrassen en opritten bent u geïnteresseerd in afwatering parkeergarages Catalogus stora top a b c polymeerbetongeulen met versterkte randen. Gebruikt op esthetische locaties en op gespecialiseerde oppervlakken. Catalogus stora top line c polymeerb.