Menu Sluiten

Goot Met Mof

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

ACO. creating the future of drainage

Afwateringsoplossingen voor een efficiënt waterbeheer

Als expert in afwatering en waterbeheer hebben we oplossingen op maat voor een breed scala aan projecttypes. Plan je een hotel, een kantoorruimte of een tankstation? Dan tonen we je graag welke producten we voor elke toepassing hebben. Vanaf de eerste stappen tot en met de afronding van het project fungeren we als een betrouwbare partner waarop je kan rekenen. Al onze hypermoderne sites produceren hoogkwalitatieve, marktgerichte en gebruiksvriendelijke producten.

Ben je een particulier?

Elk detail is belangrijk. Of het nu gaat over afvoergoten, afvoerputjes of tegeldeksels, ze bepalen mee hoe mooi jouw tuin, terras of douche er uitziet. Design, discretie, drempelluw woongenot en milieu zijn de ingrediënten. Ontdek onze producten

Ben je een bouwprofessional?

Als expert in afwatering en waterbeheer heeft ACO oplossingen op maat voor een breed scala aan projecttypes. Plant u een hotel, een kantoorruimte of een tankstation? Dan tonen we je graag welke producten we voor elke toepassing hebben. Naar toepassingen

Onze verkooppunten staan klaar voor jou

De ACO producten kan je in jouw buurt terugvinden bij de betere handelaar in bouwmaterialen of sanitaire artikelen. Zij hebben vaak onze producten in voorraad en indien dit niet het geval is dan zorgen we voor een snelle levering naar het verkooppunt van je keuze. Vul op deze pagina je postcode in, kies de gewenste straal en het gewenste productgamma en je krijgt een overzicht van alle verkooppunten in je buurt.

00236700023670

More info

tags: Afvoergoten – Vetafscheiders – Putdeksels – Infiltratiesystemen – Afvoergoten Gietijzer – 

Wenst u meer info over goot met mof kijk dan vlug op https://www.aco.be | Goot Met Mof

Douche | Waterbeheer | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Goot met mof

rioleringsbuizen benor gekeurd vanelderenzinkmaterialen vanelderenzinkmaterialen helpt u bij zinken bladloodmaterialenroofing en aluminium dakranden isolatiepvc hanggoten hulpstukkenrioleringsbuizen inspectie en sifonputtenonderdakfolie en ondernok is hoekkeperrolalmex en koud asfalt voor inritten neem zeker en vast eens een kijkje in onze winkel teller de kern zinkdakroofing en pvc materialen voor de proffesionals als de doehetzelvers teller dekern vanaf . . Ga naar de inhoud times home pagina nieuw zinkmaterialen afvoerbuizen bladlood bladloodvervangers kilgoten hulpstukken hanggoten fonte buizen hanggoten hulpstukken afvoerbuizen zinkmaterialen bladzink pvc materialen inspectieen sifonputten terugslagkleppen regenafvoeren pvc en hanggoten rioleringsbuizen benor gekeurd roofing aluminium dakranden en hulpstukken roofing en produkten voor roofing epdm tridex epdm tridex dakmaterialen bladvangers bladstop duifpin vogelschroot dakmaterialen verluchtingen voor platte daken dakmaterialen verluchtingen voor pannen daken flexim.

nieuws nieuwsbrief contact klustips onze winkel producten folders promoties webshop veilingen water en gasleidingen leidingen verbergen fase meet hoe ver de leidingen uitsteken op de muur en reken hierbij de dikte van het plaatmateriaal en nog eens cm extra zo bepaalt u de breedte van de koker. Zaag een strook plaatmateriaal af van deze breedte en teken hierop de uitsparing voor de buizen ruim af goot met mof vlug rendement Zaag de uitsparing uit. Fase meet de hoogte voor het zijpaneel. Deze hoogte is gelijk aan de hoogte waarop de horizontale buizen lopen plus cm extra Een keuze maken in goot met mof Zaag het zijpaneel op maat en schroef de strook met de uitsparing hierop van bovenaf vast. Boor eerst voor om splijten te voorkomen. Zet een streep op de muur langs de bovenkant van de zo ontstane koker. Fase haal de koker weg en teken heel precies de dikte van het plaatmateriaal af onder de eerder getrokken streep. Doe dit op verschillende plaatsen met plusmn cm tussenruimte. Lijm met contactlijm op de afgetekende plekken een aantal klosjes op de muur. Fase breng op .

Het terrein van Goot met mof

contact registreren inloggen winkelwagen de grootste afscheiderfabrikant van de benelux nieuws ontzorgen over aquafix referenties vakbeurs info downloads vacatures franais heeft u vragen infoaquafix.be actie folder download deze hier gt online shop afscheiders afvoergoten geulen leidingwerk pompsystemen regenwatersystemen riolering septische putten waterbeheersing bel mij terug tell a friend home afvoergoten lijnafwatering goot rooster b mm. goot nodulair gy sleufrooster f kn l goot nodulair gy sleufrooster f kn l aquafixhydroblock klik hier voor uw prijsopgave productblad hydrotec aquafix milieu hydroblock tweet print productgegevens productomschrijving specificaties recensies korte product omschrijving afvoergoot nodulair gietijzer sleufrooster type aquafixhydroblock het leveringsprogramma van de aquafix hydrotec hydroblock goot omvat elementen van een meter lengte elementen van een halve meter lengte een .